Tweedehands horloge kopen

Op zoek naar tweedehands exclusieve horloges? Bij XELOR Watches vind je een uitgebreid aanbod van gebruikte luxe horloges. Ieder item van onze collectie ondergaat eerst een aantal strikte controles voordat het wordt opgenomen in ons aanbod. Alle horloges worden namelijk uitvoerig gecontroleerd door onze eigen experts. Nadat het horloge aan alle hoge voorwaarden en eisen voldoet die wij stellen, dan pas wordt het opgenomen in onze collectie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het horloge van uitstekende kwaliteit is en dat er geen gebreken aanwezig zijn. 

Als erkend Chrono24 verkoper hebben wij jarenlange ervaring en expertise op het gebied van exclusieve horloges. Ben je al benieuwd naar ons aanbod van tweedehands luxe merkhorloges? Bekijk dan direct onze collectie van luxe merkhorloges!

Tweedehands merkhorloges

Wij bieden enkel luxe merkhorloges aan in ons assortiment. Hierbij valt onder andere te denken aan merken als Rolex, Audemars Piguet en Cartier. Dit zijn allemaal merken die erg in trek zijn bij zowel verzamelaars als liefhebbers, waardoor er dus een grote vraag naar is. Wij proberen met ons aanbod zo goed mogelijk in te spelen op de vraag naar tweedehands merkhorloges. 

Doordat wij verschillende merken en soorten horloges in ons assortiment aanbieden is er voor iedere stijl, budget en voorkeur wat te vinden. Ben je op zoek naar een specifiek model, maar heb je het nog niet kunnen vinden in ons aanbod? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben door de jaren heen een omvangrijk netwerk opgebouwd, waardoor we toegang hebben tot een ruim arsenaal aan exclusieve horloges. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Voordelen van het kopen van een tweedehands horloge

Het kopen van een tweedehands horloge biedt een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van een nieuw horloge. Het grootste voordeel is uiteraard de prijs. Een tweedehands merkhorloge kopen kan namelijk al heel snel duizenden euro’s schelen, terwijl je wel dezelfde kwaliteit ervoor terugkrijgt bij XELOR Watches. Dit komt doordat al onze horloges, zoals eerder uitgelegd, strike controles ondergaan. 

Een ander groot voordeel van luxe tweedehands horloges is dat ze hun waarde voor een lange tijd kunnen bewaren. Hierdoor kan het kopen van een tweedehands horloge als een investering voor de toekomst worden gezien, aangezien de kans groot is dat je winst kunt maken op je horloge. Met name doordat er veel liefhebbers zijn die luxe horloges verzamelen. Een tweedehands horloge kopen kan dus veel voordelen bieden! 

Luxe merkhorloges: gebruikt en ongebruikt

Mocht je liever een nieuw horloge willen, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. Wij hebben namelijk niet alleen tweedehands horloges te koop, maar in ons aanbod kom je ook een breed scala aan nieuwe of ongedragen horloges tegen. Ongedragen horloges zijn horloges die wel een vorige eigenaar hebben gehad, maar die nog nooit gedragen zijn. Hierdoor ben je dus niet de eerste eigenaar, maar wel de eerste persoon die het uurwerk daadwerkelijk draagt. Als extra service bieden wij op al onze horloges, dus ook de tweedehands horloges, een garantie aan van één jaar vanaf de aankoopdatum.

Maak nu een afspraak om een tweedehands horloge te kopen!

Heb je al interesse in het kopen van een tweedehands luxe merkhorloge bij XELOR Watches? Of heb je interesse in een specifiek model die je (nog) niet in ons assortiment hebt gezien? Wat je vraag ook is, onze medewerkers helpen je alle plezier verder. Wij zijn via de mail te bereiken via info@xelorwatches.com. Gaat je voorkeur uit naar telefonisch contact? In dat geval kun je ons bereiken via 085-0041500 en 06-15546106. Onze medewerkers kijken er al naar uit om je verder te helpen!