Categorieën
Blog

Rolex Nieuwe modellen 2023 – Novelties Watch and Wonders

Ontdek de Nieuwe Rolex Modellen van Watches and Wonders 2023

Rolex heeft wederom de wereld van horlogeliefhebbers verbaasd met de introductie van hun nieuwste creaties op Watches and Wonders 2023. Deze nieuwe modellen zijn het toonbeeld van Rolex’s streven naar uitmuntendheid en vakmanschap. Elk horloge vertelt een verhaal van innovatie, respect voor traditie en de durf om te creëren. Laten we een duik nemen in de wereld van de nieuwste Rolex-modellen en hun referentienummers.

De Nieuwe Iconen

Titanium Yacht-Master 42 (Ref. 226627): Dit langverwachte model komt met een titanium armband en wordt aangedreven door het automatische kaliber 3235.

Geelgouden GMT-Master II Modellen: Rolex introduceert twee nieuwe geelgouden GMT-Master II modellen. Een tweekleurige geelgoud en roestvrijstalen versie 126713GNR met een zwarte wijzerplaat en zwart grijze bezel, en een volledige 18kt geelgouden GMT-Master II met hetzelfde volledig zwarte ontwerp 126718GRNR, beide exclusief aangeboden op jubilee armbanden.

Explorer 40mm (Ref. 224270): Rolex introduceert een nieuwe 40mm Explorer met het klassieke zwarte 3-6-9 wijzerplaat, platte gepolijste bezel en iconische Oyster armband.

Tiffany Oyster Perpetual 41mm: Rolex heeft besloten om de Tiffany blauwe wijzerplaat voor de 41mm OP opnieuw te introduceren, nu met het geheel nieuwe “Celebration motief”. 124300

Perpetual 1908 Collectie (Ref. 52508): Deze nieuwe lijn vervangt de oude Cellini collectie en is geïnspireerd door Rolex’s geschiedenis en prestaties. De Perpetual 1908 is momenteel beschikbaar in 18kt geel of witgoud 39mm kasten met zwarte of zilveren wijzerplaten.

Bijgewerkte Sky-Dweller Modellen 336934 : De Sky-Dweller, een van Rolex’s meest complexe uurwerken, heeft eindelijk updates ontvangen, waaronder nieuwe varianten zoals een roestvrijstalen model met een groene wijzerplaat en een 18kt roségouden versie met een blauw-groene wijzerplaat.

Day-Date met Stenen Wijzerplaten 128345rbr: Rolex heeft drie nieuwe stenen wijzerplaten geïntroduceerd voor de Day-Date collectie, waaronder groene aventurijn, carneool en turkoois wijzerplaten die beschikbaar zijn in roségoud, geelgoud en witgouden kasten.

Bijgewerkte Daytona (Ref. 126506): Om het 60-jarig jubileum van de Daytona te vieren, heeft Rolex een bijgewerkte versie van het iconische model onthuld. Deze nieuwe Daytona bevat een verfijnde kast, een metalen band die overeenkomt met het constructiemateriaal langs de rand van de keramische bezel, een bijgewerkt wijzerplaatontwerp met verbeterde grafische balans en kleurencombinaties, en het geheel nieuwe automatische kaliber 4131.

Veelgestelde Vragen

Welke Rolex kopen in 2023? De keuze van een Rolex in 2023 hangt af van uw persoonlijke stijl en behoeften. De nieuwe modellen van dit jaar, zoals de vernieuwde Explorer 40 of de luxueuze Day-Date met stenen wijzerplaten, zijn zeker het overwegen waard.

Waarom is Rolex zo moeilijk te verkrijgen? Rolex-horloges zijn moeilijk te verkrijgen vanwege hun ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid en de status die ze vertegenwoordigen. De vraag overtreft vaak het aanbod, wat leidt tot wachtlijsten en exclusiviteit.

Kan ik een nieuwe Rolex kopen? Ja, het is mogelijk om een nieuwe Rolex te kopen, maar het kan een uitdaging zijn vanwege de hoge vraag. Het is aan te raden om contact op te nemen met geautoriseerde dealers of een partij zoals Xelor Watches.

Hoe kom ik aan een nieuwe Rolex? Om een nieuwe Rolex te bemachtigen, kunt u het beste een relatie opbouwen met een officiële Rolex-dealer. Dit kan vaak wel een aantal jaar in beslag nemen. Mocht dat te lang zijn kunt u altijd terecht bijvoorbeeld bij Xelor Watches.