Nieuwe Rolex kopen

Het is één van de meest iconische horlogemerken wereldwijd: Rolex. Dit merk is al jarenlang in trek bij verzamelaars en liefhebbers, waardoor de vraag naar Rolex horloges blijft toenemen en de waarde ook stijgt. Daarnaast zijn deze horloges natuurlijk iconisch en schitterend om te dragen. Dit is dan ook precies de reden dat wij een uitgebreid assortiment van gebruikte en nieuwe Rolex horloges in ons aanbod hebben. 

Bij XELOR Watches zijn we gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van exclusieve horloges, zowel nieuw als gebruikt. Als Trusted Seller weten wij elk model op de juiste waarde te taxeren. Naast Rolex horloges bieden wij ook andere luxe horlogemerken aan in ons aanbod. Hierbij valt te denken aan Hublot, Cartier en Franck Muller. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan direct onze Rolex collectie!

Diverse soorten Rolex horloges

In ons aanbod vind je diverse soorten Rolex horloges. Denk hierbij onder andere aan Daytona, GMT-Master en Sky-Dweller. Door de verschillende stijlen is er een grote kans dat je een horloge kunt vinden die aansluit op al jouw wensen en voorkeuren. Mocht dit niet het geval zijn, dan raden wij het je aan om contact met ons op te nemen. Over de jaren heen hebben wij een omvangrijk netwerk opgebouwd, waardoor we toegang kunnen hebben tot een breed scala aan Rolex horloges. 

Wij garanderen de kwaliteit van al onze horloges, doordat ieder horloge eerst een aantal controles ondergaat door onze eigen specialisten. Op het moment dat de authenticiteit van het horloge is vastgesteld en blijkt dat er geen gebreken aanwezig zijn, dan namen we het horloge op in ons aanbod. 

Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het inkopen en verkopen van luxe merkhorloges, weten wij precies waar we op dienen te letten. Zowel een gebruikte als nieuwe Rolex kopen doe je bij ons dus met een gerust hart. Wij bieden dan ook minimaal 1 jaar garantie op al onze horloges. Daarbij gaan we zeer discreet om met uw gegevens en denken graag op persoonlijke manier met je mee. 

Nieuwe Rolex online kopen

Het bestellen van een nieuwe Rolex is bij ons zeer eenvoudig en volledig veilig. Nadat je hebt betaald met je betaalmethode naar keuze zorgen wij ervoor dat je horloge gereed wordt gemaakt voor verzending. De verzending wordt veilig uitgevoerd door FedEx en is bovendien volledig verzekerd. Mocht je liever in onze showroom willen langskomen om het horloge te kopen dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

Rolex online reserveren

Heb je in onze online shop al een horloge gevonden die aansluit op je wensen, maar wil je deze liever in de showroom kopen? Dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor raden wij het echter wel aan om het horloge eerst te reserveren. Onze medewerkers leggen het horloge dan voor je aan de kant, waardoor je zeker weet dat het horloge beschikbaar is op het moment van je afspraak. Uiteraard kun je ook het horloge reserveren als je pas later de aankoop wil voltooien. Het reserveren van een horloge doe je door op de ‘horloge reserveren’ button te klikken. Daarna kun je ook direct online een afspraak maken om langs te komen in onze showroom.

Maak nu een afspraak om een nieuwe Rolex te kopen

Wil je een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Of heb je eerst nog een vraag? Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder, dus je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 085-0041500 of 06-15546106. Liever contact per mail? Dan kun je een mail sturen naar info@xelorwatches.com. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!