Exclusieve horloges

Exclusieve horloges zijn de laatste tijd erg in trek. Met een goede reden ook, want exclusieve horloges weten hun waarde voor een lange tijd te behouden. In de meeste gevallen stijgt het horloge zelfs in waarde, ook als deze gebruikt is. Er zijn namelijk veel liefhebbers en verzamelaars actief die op zoek zijn naar de meest exclusieve horloges. Door de stijgende vraag naar exclusieve horloges is het aanschaffen ervan een goede keuze op meerdere vlakken, zowel financieel als esthetisch.

Bij XELOR Watches begrijpen wij de waarde van exclusieve horloges maar al te goed, aangezien wij gespecialiseerd zijn in het inkopen en verkopen van zowel nieuwe als gebruikte exclusieve horloges. Dit is dan ook de reden dat wij een uitgebreide collectie horloges beschikbaar hebben in ons assortiment. Ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Neem direct een kijkje bij onze exclusieve horloges collectie!

Exclusieve merkhorloges van topmerken

Bij XELOR Watches kom je een uitgebreid aanbod van gebruikte exclusieve merkhorloges tegen. Wij bieden namelijk horloges van verschillende merken aan in onze collectie. Denk hierbij onder andere aan Audemars Piguet, Hublot en Rolex. Deze merken beschikken ieder over hun eigen unieke kenmerken en stijl. Dit maakt het dat er voor iedere stijl en voorkeur wat te vinden is in ons assortiment. 

Heb je het horloge waar je op zoek naar bent (nog) niet in ons aanbod kunnen vinden? Neem in dat geval dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Dankzij ons ruime netwerk hebben wij toegang tot een breed scala aan horloges van verschillende merken. We helpen je graag verder met het vinden van het horloge waar je op zoek naar bent.

Exclusieve horloges kopen

Alle exclusieve horloges die wij aanbieden ondergaan eerst een aantal strikte controles voordat deze worden opgenomen in ons aanbod. Wij willen namelijk enkel het beste bieden voor onze klanten. Onze specialisten controleren ieder horloge uitvoerig, waarbij uiteraard als eerst de  authenticiteit van het horloge wordt vastgesteld. Daarnaast gaan wij zeer zorgvuldig om met de levering en denken graag met je mee om het perfecte horloge te vinden.

Nadat de authenticiteit van het horloge is geverifieerd gaan onze medewerkers verder met de diverse controles. Hier zijn een aantal criteria van groot belang, zoals de staat van het horloge, bouwjaar, compleetheid en het model. Als erkend Chrono24 seller weten onze specialisten precies waar ze op moet letten bij het inkopen van gebruikte horloges. Dankzij onze ruime expertise en ervaring zijn wij in staat om de kwaliteit van al onze horloges te garanderen.

Exclusieve horloges online kopen

Bij XELOR Watches kun je eenvoudig en veilig exclusieve horloges online kopen. Al onze verzendingen worden volledig veilig uitgevoerd door FedEx en zijn bovendien verzekerd. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom om het horloge te bekijken. Hiervoor is het wel verstandig om online een afspraak te maken en het horloge alvast te reserveren. Hiermee is het namelijk mogelijk om teleurstellingen te voorkomen en ben je gegarandeerd van het feit dat het horloge gereed voor je staat. Het reserveren van een horloge doe je eenvoudig door naar het horloge te gaan en vervolgens op ‘horloge reserveren’ te drukken. 

Maak nu een afspraak om een exclusief horloge te kopen

Wil je een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Of heb je nog vragen voordat jij je aankoop kunt doen bij XELOR Watches? Wat je vraag ook is, onze medewerkers helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 085-0041500 of 06-15546106. Liever contact per mail? Dan kun je een mail sturen naar info@xelorwatches.com. Onze medewerkers staan voor je paraat!